June 29: Horse day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CALUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Dacă sunteţi destul de curajoşi să cereţi ceea ce vă doriţi, atunci veţi primi o surpriză în schimb. Curaj!

               Animalul conflictual al calului este ŞOBOLANUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Feriţi-vă de oamenii linguşitori pentru că există riscul să fiţi păcălit de aceste persoane cu „vorbe dulci”. Zodii favorizate astăzi sunt DRAGONUL şi ŞARPELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. DRAGONUL: Încercaţi să fiţi mai binevoitor în relaţiile de afaceri sau la locul de muncă. De asemenea este recomandat sa vă ţineţi părerea pentru voi deocamdată, pentru a nu vă transforma prietenii în duşmani! ŞARPELE: Pentru voi, romantismul este astăzi la cote maxime, însă nu fiţi prea indulgenţi pentru a nu da ocazie celor din jur să profite de această vulnerabilitate!

                Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare. Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEFAVORABIL; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 NEFAVORABIL; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp