June 3: Dragon day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este DRAGONUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Acesta beneficiază şi de energia stelei 1, energie de victorie. Puteţi avea succes în ceea ce întreprindeţi astăzi! Este posibilă o creştere a venitului, mai ales pentru că în acest moment chiar ţi-ar folosi. Este momentul să laşi o rezervă de bani pentru o viitoare sărbătoare, celebrare sau petrecere!

                Animalul conflictual al dragonului este CÂINELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese. Nu te certa cu nimeni astăzi pentru că există riscul să nimereşti pe lista neagră a cuiva. Unele neînţelegeri pot duce chiar la violenţe fizice! Zodii favorizate astăzi sunt OAIA şi MAIMUŢA, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. OAIA: Vi se recomandă să aveţi grijă la dietă şi să vă odihniţi mai mult. Siguranţa personală ar trebui să fie prioritatea astăzi şi să petreceţi mai mult timp în casă! MAIMUŢA: Este necesar să fiţi punctuali la toate întâlnirile programate astăzi indiferent de natura lor. O întârziere ar putea să ridice întrebări despre seriozitatea voastră.

                  ATENŢIE! Energia zilei este o energie de boală. Puneţi pe lista de priorităţi sănătatea. Profitaţi de acest sfârşit de săptămână pentru a vă odihni şi relaxa. Atenţie mai ales pentru cei care au dormitorul în centrul casei. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

                  Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi favorizate astăzi sunt: consultaţiile medicale, semnarea de contracte, naşterile, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), jocurile de noroc. Activităţi defavorizate astăzi sunt: înâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele, renovările, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEFAVORABIL; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 FAVORABIL; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 NEFAVORABIL.

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp