June 6: Sheep day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este OAIA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pe plan profesional, vestea bună este că afacerile merg foarte bine, fără nicio întrerupere. Asiguraţi-vă totuşi că ţineţi cont de controlul calităţii la locul de muncă sau în afacere.

                Animalul conflictual al oii este BIVOLUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. S-ar putea totuşi să nu fie o zi prea bună din punct de vedere financiar de aceea recomandarea este să aveţi grijă la buget şi cheltuieli. Nu este un moment prielnic pentru investiţii! Tot de această energie a stelei 8 de prosperitate beneficiază şi TIGRUL. Aşadar profitaţi la maxim de beneficitatea acestei zile lucrând la diverse proiecte! Nu te certa cu nimeni astăzi pentru că există riscul să nimereşti pe lista neagră a cuiva. Unele neînţelegeri pot duce chiar la violenţe fizice!

                 Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, maro, portocaliu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi favorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, consultaţiile medicale, naşterile, jocurile de noroc, începere unei construcţii, întâlnirile romantice, căsătoriile, schimbarea locuinţei, călătoriile, vizitele, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEFAVORABIL; 13:00 – 15:00 NEFAVORABIL; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEFAVORABIL; 19:00 – 21:00 FAVORABIL; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp