June 9: Dog day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CÂINELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, are steaua 9, stea de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Succesul la locul de muncă sau în afaceri depinde de modul în care comunicaţi. Este recomandat să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

                Animalul conflictual al câinelui este DRAGONUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Controlul calităţii la locul de muncă sau în afaceri trebuie să fie în continuare principala prioritate pentru a putea preveni eventuale probleme. Este necesar să evaluaţi şi strategiile de marketing pe care le folosiţi în acest moment. Nu fiţi impulsivi!

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate. Mai mult, steaua 8 a zilei face o combinaţie foarte benefică (suma lui 10), cu steaua anuală 2. În acest caz se realizează o energie de prosperitate, dar pot să apară mici probleme de sănătate! Recomandarea este să purtaţi în această zi un simbol de prosperitate – poate fi un inel, brăţară sau un pandativ cu simbolul cifrei 8!

                 Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, începerea unei construcţii, naşterile, jocurile de noroc, întâlnirile de afaceri, întâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, renovările, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 NEFAVORABIL; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEFAVORABIL; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

                   Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                   În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp