LUNA FANTOMELOR 2016

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Peste puţin timp, mai precis 3 august 2016, vom intra în luna fantomelor înfometate. Dacă vă aduceţi aminte, anul trecut v-am povestit despre această lună care în Asia are o semnificaţie aparte. Sunt anumite obiceiuri şi recomandări de care ar fi indicat să se ţină cont pentru protecţie în cazul unor eventule neplăceri care pot să apară în această perioadă. Se spune, în tradiţia chineză, că în această lună unele spirite îşi pot căuta corpuri.

                În acest an, luna fantomelor are o însemnătate mai aparte datorită configuraţiei chart-ului anului 2016. Fiind un an de maimuţă sub patronajul elementului foc, se poate spune că este un an dur cu multe probleme care implică foc, explozii sau chiar atentate, aşa cum aţi citit AICI. Luna august este o lună de maimuţă şi este sub elementul foc, deci se va dubla acest pericol de foc, răniri, explozii. Mare atenţie în primul rând la modul cum conduceţi (mai ales daca sunteţi zodie de TIGRU, CAL sau MAIMUŢĂ). În acest an, spre deosebire de anul trecut, ziua fantomelor este pe data de 17 august. În această zi se recomandă să fiţi atenţi în cazul în care sunteţi în vacanţă, pe lângă apă, pericol de înec.

                Aşa cum aţi citit AICI, se recomandă ca în această lună a fantomelor, care se va încheia pe 31 august, să:

  • nu întârziaţi noaptea târziu, mai ales după ora 24.00,
  • nu vizitaţi, pe cât posibil, oameni foarte bolnavi,
  • nu aduceţi în discuţie persoane decedate,
  • pe cât posibil nu participaţi la înmormântări,
  • e bine să nu vă îmbrăcaţi în culori închise, mai ales în negru,
  • dacă sunteţi în apropiere de apă, mai ales dacă este mai adâncă, aveţi grijă şi nu vă avântaţi foarte departe, chiar dacă sunteţi buni înotători,
  • nu lăsaţi rufele afară pe frânghie peste noapte,
  • nu renovaţi casa.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp