Luna Fantomelor Înfometate 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Astăzi este începutul lunii Fantomelor Înfometate, aceasta fiind una dintre cele mai nefavorabile luni din tot anul. Se spune că aceasta este perioada când spiritele şi fantomele sunt eliberate din alte lumi şi le este permisă intrarea pe tărâmurile umane. Porţile dintre aceste lumi se deschid pe data de 29 iulie 2022, energia acestei luni manifestându-se la maxim în data de 12 august 2022 (când este şi LUNĂ PLINĂ), ca mai apoi aceste porţi să se închidă gradual. Asta nu înseamnă că restul zilelor până pe 26 august 2022 când se termină această lună, sunt mai puţin periculoase. Atenţionările sunt valabile pentru toate aceste zile! Aşa cum afirmă şi Lillian Too, este absolut necesar ca în această perioadă să „creştem securitatea spirituală a casei”, dar şi a persoanelor care locuiesc în acel spaţiu, pentru a împiedica astfel ca aceste spirite să intre în casa noastră cu acele energii total nebenefice.

 

NOTĂ! Dacă doriţi să citiţi toate articolele din ultimii 7 ani, scrise de echipa ©AMdaebak despre acest subiect, le găsiţi pe site-ul nostru https://amdaebak.ro/.

 

Zile recomandate în această lună a fantomelor înfometate pentru curăţirea energetică a casei prin arderea tămâii: 29 iulie, 5, 7, 12, 16, 22, 26 august 2022.

 

În luna Fantomelor Înfometate se spune că energia yin este mai puternică decât energia yang. Atunci când energia yin domină un spaţiu, o casă, începe să atragă diverse spirite şi entităţi. O casă cu prea multă energie yin începe să devină mai întunecoasă şi vulnerabilă din punct de vedere energetic, chiar dacă pătrunde lumina soarelui. Casele situate lângă cimitire sunt şi mai predispune spre a atrage spirite şi fantome. În timpul acestei luni este foarte important să rămânem extra vigilenţi şi precauţi, mai ales după apusul soarelui până spre dimineaţă. Pentru a ne proteja cât mai mult şi pentru a nu ne lăsa vulnerabili acestei energii yin dominante, este recomandat să purtăm simboluri de protecţie (Nodul Mistic fiind poate chiar cel mai puternic dintre toate simbolurile), dar să ne asigurăm că avem energie yang (prin purtarea unor culori puternice şi prin ascultarea muzicii energice).

Mai mult, maestra Lillian Too, recomandă să avem o atitudine de generozitate şi compasiune faţă de aceste sărace „fantome înfometate”! Ceea ce poate face pe cineva să devină o „fantomă înfometată” sunt atitudinile de egoism şi zgârcenie, practicate în vieţi anterioare. Acesta este motivul pentru care se află la graniţa între aceste două lumi. Sunt spirite prea slabe să mănânce şi să bea apă, de aceea se află într-o continuă stare de foame şi sete, ele fiind spirite în suferinţă. Cu toate că sunt prea slabe din cauza foamei, pot cauza destul de mult rău persoanelor cu care intră în contact. Ca un gest de generozitate ne este recomandat să facem purificări şi să oferim arderi de tămâie zilnic sau măcar în zilele specificate mai sus. 

Tămâia conţine mai multe tipuri de ingrediente care ajută să oferim „mâncare” spiritelor locale (din casa noastră) pentru că aceste spirite se spune că se află pe prima linie de apărare când este vorba despre intervenţia spirituală. Când spiritele locale sunt fericite şi simt grija noastră, ele devin puternice şi loiale şi lucrează pentru a ne proteja pe noi şi familia noastră de persoane care ne doresc răul sau de spirite malefice.          

 

Iată câteva din metodele recomandate pentru a ne menţine în siguranţă pe tot parcursul acestei luni a fantomelor înfometate:

Încercaţi să ajungeţi acasă înainte de apus – Spiritele rătăcitoare şi fantomele înfometate hoinăresc în largul lor atunci când se lasă seara. Dacă sunteţi nevoiţi să staţi după apusul soarelui afară este recomandat să purtaţi un simbol de protecţie (Nodul Mistic, silaba Hum etc). Dacă vă simţiţi în pericol puteţi recita silaba HUM până vă liniştiţi (aceasta este una din metodele cele mai eficiente pe care eu o folosesc atunci când simt că ceva este în neregulă). Totuşi ar trebui măcar în această perioadă să evitaţi pe cât posibil să staţi până târziu afară. Nu călătoriţi noaptea, nu conduceţi, mai ales în jurul orei 3 dimineaţa. Este destul de periculos să încercaţi să provocaţi aceste spirite!

Evitaţi renovările –Nu este tocmai recomandat să faceţi gălăgie prin lucrul cu diverse instrumente (cuie în perete, bormaşini etc). Dacă începeţi renovările în această lună a Fantomelor Înfometate este foarte probabil ca persoanele care muncesc la casa voastră să se îmbolnăvească destul de grav. Încercaţi să amânaţi planurile de renovare pe luna următoare. Dacă totuşi sunteţi în mijlocul renovarilor şi nu le puteţi opri, aveţi posibilitatea să recurgeţi la două metode. Una dintre ele este să faceţi purificări prin arderea de tămâie dimineaţa, înainte de începerea lucrului şi a două este să le recomandaţi muncitorilor să termine lucrul până la ora 17:30.

Amânaţi planurile de nuntăEste o lună care se concentrează mai mult pe oferirea de ofrande şi „împăcarea” spiritelor, nu este o lună bună pentru cei vii. Este considerată luna cu cea mai intensă energie YIN din tot anul. Este recomandat să amânăm „ocaziile fericite” în luna Fantomelor Înfometate deoarece riscăm să provocăm gelozie şi insatisfacţie din partea spiritelor care nu se pot bucura de aceeaşi fericire. Dacă aveţi planuri de nuntă este recomandat să le amânaţi!

Amânaţi operaţiile – Dacă este posibil, amânaţi orice fel de intervenţie chirurgicală care nu este urgentă, până luna următoare. Dacă este imperativ să vă operaţi este indicat să vă alegeţi o zi cât mai favorabilă pentru voi astfel încât să nu apară complicaţii.

Amânaţi anunţurile despre o sarcină (naştere) – Ar trebuie să fiţi foarte atenţi atunci când anunţaţi lumea despre o sarcină sau chiar naşterea copilului. Încercaţi să nu vă lăsaţi inspitiţi de tentaţia de a posta poze pe Facebook, Instagram etc, cu copilul nou-născut sau chiar voi însărcinate.

Nu lăsaţi jucăriile sau rufele afară pe balcon sau în grădină peste noapte –  Se spune că spiritele rătăcitoare sunt în căutare de „corpuri” pentru a se reîncarna, de aceea orice reprezintă forma corpului este tentant pentru aceste spirite să şi le însuşească. Tricourile şi pantalonii arată a forma unui corp, deci încercaţi pe cât posibil să nu lăsaţi rufe la uscat pe timp de noapte. Dacă din greşeală le lăsaţi peste noapte sau nu aveţi încotro, este recomandat să le spălaţi din nou înainte de a le îmbrăca. Acest lucru se aplică şi jucăriilor şi păpuşilor lăsate pe timpul nopţii afară. Este recomandat să le spălaţi (poate chiar să le stropiţi cu apă sfinţită), înainte de a le da copiilor să se joace cu ele.

Evitaţi înotul – în pisicine, râuri, lacuri, mări, oceane, mai ales după ora 17:00. Fantomele Înfometate sunt extrem de însetate tot timpul. În această lună, sunt o mulţime de spirite care călătoresc prin întreaga lume în căutare de mâncare şi apă! Deoarece ele sunt tot timpul însetate, sunt atrase în mod instinctiv de locuri cu apă (piscine, râuri, iazuri, lacuri etc). De aceea este recomandat să nu intraţi în apă după ora 17:00, mai ales copiii şi persoanele în vârstă. Dacă aveţi piscină puteţi amplasa în ea pietre inscripţionate cu mantra OM AH HUM.

Aveţi grijă la intersecţii – Şansele de producere a unui accident rutier luna aceasta poate fi pe un pod, intersecţii, cale ferată. Aceste locuri sunt preferatele acestor spirite, deoarece reprezintă porţi spre lumea spirituală. Acestea reprezintă şi locuri unde au murit mulţi oameni în trecut – de aceea creşte riscul de accidente. Puteţi lipi pe bordul maşinii stickere cu mantra OM AH HUM sau imagine cu Nodul Mistic pentru protecţie.

Evitaţi celebrările zilelor de naştere – acestea sunt total neindicate mai ales dacă existe persoane în vârstă care locuiesc cu voi şi sunt bolnave sau foarte bătrâne. Forţa vitală este foarte scăzută în această lună, iar o posibilă celebrare într-o lună cu energie yin, poate fi periculoasă. Poate duce la accidente sau morţi subite. Recomandarea ar fi să sărbătoriţi fără prea mult fast sau chiar să evitaţi total dacă este posibil.

Lipiţi stickere cu mantra OM AH HUM – pe statuete (în cazul în care aveţi aşa ceva în casă), picturi şi poze cu rezidenţii casei. Această mantră are puterea de a ţine la distanţă aceste spirite rătăcitoare care fac orice pentru a se ataşa de picturi sau pozele cu voi şi familia voastră. Spiritele nu pot face diferenţa între o persoană reală şi o pictură sau o poză (orice are ochi, nas şi gură este tentant pentru ele). Noi am achiziţionat stickere mici de pe site-ul lui Lillian Too cu mantra OM AH HUM. Aveţi posibilitatea să vă faceţi la orice magazin de printare, stickere cu ce doriţi, aşa că acesta este un moment bun să vă gândiţi şi la această metodă. Noi, de exemplu, am avut posibilitatea de a ne grava pe spatele ceasului această mantră, aceasta fiind activată în permanenţă de mecanismul ceasului!

Evitaţi să vă mutaţi cu casa sau să vă deschideţi o afacere – aceste activităţi reprezintă tot ocazii fericite, de aceea nu este favorabil să le faceţi în această lună a fantomelor.

Nu mergeţi cu cortul sau să vă aventuraţi în păduri (mai ales noaptea) – acestea sunt locuri pe care spiritele le adoră, ceea ce favorizează foarte mult pericolul de accidentare sau chiar moarte.

Evitaţi să vă puneţi mâinile pe umeri sau frunte – se spune că fiecare persoană are “3 flăcări” în corp; una pe frunte şi 2 pe umeri. Dacă pui mâinile pe umeri sau frunte, “stingi” aceste flăcări, iar forţa vitală îţi este diminuată astfel încât rămâi vulnerabil faţă de intenţiile acestor fantome înfometate şi spirite rătăcitoare care sunt în căutare de astfel de persoane.

 

 

NOTĂ: Această lună necesită doar precauţie, nu trebuie să vă fie teamă sau să intraţi în panică!

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

29.07.2022

Sursă foto: Unsplash

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp