For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript.

March 16: Rooster day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este COCOŞUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. În această zi cocoşul beneficiază şi de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi ajutor divin.

            Animalul conflictual al cocoşului este IEPURELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, în special pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Zodie favorizată azi este şi CALUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Există şanse mari de reuşită în ceea ce îşi propun să facă astăzi!

            Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roz, lila, mov, roşu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

            Activităţi defavorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele, renovările, vizita la doctor, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii şi naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 NEFAVORABIL; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEUTRU; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

            În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

            Pentru alte recomandări privind folosirea remediilor sau consultaţii, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

           În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

           Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp