March 19: Rat day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este ŞOBOLANUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea şobolanul este afectat de steaua 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese!

            Animalul conflictual al şobolanului este CALUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Alte zodii favorizate azi sunt CÂINELE şi MISTREŢUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Există şanse mari de reuşită în ceea ce îşi propun să facă astăzi! DRAGONUL care beneficiază de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin, iar MAIMUŢA care beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste (posibil succes la examene sau interviuri).

            ATENŢIE! Energia zilei este o energie nebenefică a stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina, unde vă lăsaţi bunurile personale şi grijă la posibile accidente în bucătărie.

           Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, argintiu, gri. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

           Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, călătoriile şi vizitele. Activităţi defavorizate astăzi sunt: renovările, vizita la doctor, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii şi naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

           În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

           Pentru alte recomandări privind folosirea remediilor sau consultaţii, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

           În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

           Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp