March 20: Ox day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este BIVOLUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea bivolul este afectat de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

             Animalul conflictual al bivolului este OAIA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectată şi de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Zodie favorizată azi este ŞOBOLANUL (prietenul secret al bivolului) deoarece beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste (posibil succes la examene sau interviuri).

             ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate. Mai mult, steaua 8 a zilei face o combinaţie foarte benefică (combinaţia lui 10), cu steaua anuală 2. În acest caz se realizează o energie de prosperitate, dar pot să apară mici probleme de sănătate! Recomandarea este să purtaţi în această zi un simbol de prosperitate – poate fi un inel, brăţară sau un pandativ cu simbolul cifrei 8! Dacă aveţi piscină, fântâni sau chiar acvarii, maestra mea recomandă curăţarea lor, pentru a atrage prosperitatea în viaţa voastră.

            Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, argintiu, gri. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

            Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile de afaceri, întâlnirile romantice, schimbarea locuinţei, călătoriile, vizitele, renovările, vizita la doctor, semnarea de contracte şi naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEFAVORABIL; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEFAVORABIL; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEFAVORABIL; 19:00 – 21:00 FAVORABIL; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

            Pentru alte recomandări privind folosirea remediilor sau consultaţii, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

            În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

            Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp