March 28: Rooster day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este COCOŞUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, acesta beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

             Animalul conflictual al cocoşului este IEPURELE. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă. Cu toate acestea beneficiază de energia stelei 9, stea de multiplicare. Această energie multiplică steaua lunară 8, stea cu energie de prosperitate. Alte zodii favorizate astăzi sunt MAIMUŢA şi OAIA, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Pot avea succes în ceea ce întreprind astăzi!

            ATENŢIE! Energia zilei este reprezentată de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Astăzi ar fi indicat să ţineţi un regim alimentar de detoxifiere a corpului.

            Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

            Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre). Activităţi defavorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, renovările, vizita la doctor, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 NEFAVORABIL; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEFAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

            În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

           Pentru alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor + consultaţii, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

           În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

            Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp