March 29: Dog day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CÂINELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea are în sectorul de NV energia stelei 9, stea de multiplicare, multiplicând energia stelei 2 lunare, energie de boală. Mare grijă la sănătate! Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

             Animalul conflictual al câinelui este DRAGONUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale.

             ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate. Mai mult, steaua 8 a zilei face o combinaţie foarte benefică (combinaţia lui 10), cu steaua anuală 2. În acest caz se realizează o energie de prosperitate, dar pot să apară mici probleme de sănătate! Recomandarea este să purtaţi în această zi un simbol de prosperitate – poate fi un inel, brăţară sau un pandativ cu simbolul cifrei 8! Dacă aveţi piscină, fântâni sau chiar acvarii, maestra mea recomandă curăţarea lor, pentru a atrage prosperitatea în viaţa voastră.

             Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

             Activităţi favorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc. Activităţi defavorizate astăzi sunt: schimbarea locuinţei, călătoriile, vizitele, renovările, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEFAVORABIL; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEFAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

             Pentru alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor + consultaţii, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

             În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

             Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp