March 5: Dog day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CÂINELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Însă acesta are în sectorul lui (NV) steaua 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese! De această energie a stelei 3 este afectat şi MISTREŢUL!

             Animalul conflictual al câinelui este DRAGONUL, dar acesta beneficiază azi de energia stelei 1, stea de victorie. Alte zodii favorizate în această zi sunt OAIA şi MAIMUŢA, aceste două zodii beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate.

             Configuraţia stelelor zilei este identică cu cea lunară şi anuală, astfel că energiile se triplează, atât cele benefice cât şi cele mai puţin benefice. Prin urmare, beneficiarii unor stele bune cum ar fi DRAGONUL, OAIA, MAIMUŢA, CALUL, IEPURELE şi COCOŞUL vor avea şanse mai multe de reuşită în ceea ce îşi propun astăzi.

                 ATENŢIE MARE la energia stelei 2 din centrul casei care devine foarte puternică azi. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

             Este de preferat ca TIGRUL şi BIVOLUL să-şi amâne deciziile sau alte activităţi importante în această zi din cauza stelei 5, cu energie nebenefică, de distrugere şi dezastre. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. O ultimă atenţionare este pentru zodia ŞOBOLAN! Acesta este afectat de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţe verbale, este posibil să se ajungă la conflicte nedorite.

            Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roz, roşu, mov, lila. Ţinând cont de elementul  personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

            Activităţile defavorizate astăzi sunt: schimbarea locuinţei, călătoriile, vizitele, renovările, vizita la doctor, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii şi naşterile, celelalte activităţi fiind neutre.Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEFAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

            În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este  important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

            Pentru alte recomandări privind folosirea remediilor sau consultaţii, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

            În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

           Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp