May 12: Horse day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CALUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Calul însă este afectat azi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pe plan financiar investiţiile vă aduc profituri remarcabile. Este necesar să vă creşteţi capitalul pentru extinderea afacerilor. Veţi vedea în curând un profit mai mare rezultat din parteneriate recente.

             Animalul conflictual al calului este ŞOBOLANUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese! Controlul calităţii ar trebui să fie principala preocupare a voastră. Nu trebuie să fiţi nerăbdători! Nu uitaţi că graba strică treaba. Este mai bine să „jucaţi sigur” decât să regretaţi mai târziu! Zodii favorizate în această zi sunt CÂINELE şi MISTREŢUL deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Pentru CÂINI este încă o zi cu mişcări lente. Recomandarea este să jucaţi „jocul aşteptării”. Dacă veţi fi răbdători veţi putea identifica slăbiciunile competitorilor! Pentru MISTREŢI, succesul la locul de muncă depinde de abilităţile lor de comunicare. Recomandarea este să cultivaţi mai multă bunăvoinţă şi relaţii bune cu asociaţii şi clienţii.

              ATENŢIE! Energia zilei este o energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale.

              Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

              Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, schimbarea locuinţei, călătoriile, vizitele. Activităţi defavorizate astăzi sunt: jocurile de noroc, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEFAVORABIL; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEFAVORABIL; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 NEFAVORABIL.

              În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

              Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

              În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

              Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp