May 16: Dog day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CÂINELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese! Există totuşi o îmbunătăţire considerabilă în materie de afaceri şi de muncă. Acum este timpul pentru o schimbare semnificativă la locul de muncă. Nu ezitaţi să luaţi măsuri dacă este nevoie!

               Animalul conflictual al câinelui este DRAGONUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază astăzi de energia stelei 1, energie de victorie. Puteţi avea succes în ceea ce întreprindeţi astăzi! Pe planul sănătăţii recomandarea este să aveţi grijă mai multă de starea de sănătate pentru că altfel puteţi fi predispus la infecţii. Dacă nu sunteţi suficient de atenţi, chiar şi bolile comune se pot transforma în afecţiuni cronice într-un timp foarte scurt. Zodie favorizată astăzi este MAIMUŢA, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperiate. Creativitatea voastră este la cote maxime. Partenerii de afaceri şi colegii de muncă vă percep ca pe o persoană foarte capabilă şi pregătită profesional. Totul va merge fără probleme!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de boală. Puneţi pe lista de priorităţi sănătatea. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

                Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, portocaliu, maro. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele. Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEFAVORABIL; 01:00 – 03:00 NEFAVORABIL; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 NEFAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

                În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp