May 17: Boar day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este MISTREŢUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, acesta beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! În ceea ce priveşte sănătatea, aceasta ar trebui să fie principala preocupare şi prioritate. Aveţi nevoie de mai multă odihnă şi somn pe timpul nopţii când corpul se regenerează cel mai bine. Nu merită să vă sacrificaţi sănătatea pentru a obţine cu orice preţ succesul. Atenţie la ce mâncaţi, recomandarea este să aveţi mese cât mai echilibrate.

               Animalul conflictual al mistreţului este ŞARPELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pe plan profesional, proiectele de la locul de muncă sau din afaceri pot constitui o adevărată provocare. Chiar şi relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri pot deveni puţin dificile. Va trebui să investiţi mai mult efort în soluţionarea problemelor. Zodie favorizată astăzi este ŞOBOLANUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperiate. Afacerile sau proiectele de care vă ocupaţi în acest moment par să meargă destul de încet. Un pic de atenţie în cazul unor scăderi bruşte ale veniturilor din vânzări sau o creştere în afaceri. Aveţi grijă atunci când socializaţi cu diverse personaje un pic dubioase!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii!

                Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, portocaliu, maro. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, renovările călătoriile, vizitele, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile. Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEFAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEFAVORABIL; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEUTRU; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 FAVORABIL; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp