May 19: Ox day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este BIVOLUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, acesta beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. La capitolul sănătate staţi destul de bine, însă trebuie să aveţi mai multă grijă de siguranţa personală. Încercaţi să nu staţi până târziu în noapte afară pentru că există o predispoziţie pentru violenţe şi pierderi de bani (furturi).

              Animalul conflictual al bivolului este OAIA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Este esenţial să învăţaţi să vă controlaţi temperamentul pentru că veţi vedea cât de curând că puterea de convingere este mai importantă decât forţa. Acest aspect vă va poziţiona pe drumul spre succes! Zodie favorizată astăzi este TIGRUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Este un moment bun pentru a face investiţii mai riscante pentru că banii pot veni mai uşor în aceste zile!

              Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

              Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile de afaceri, întâlnirile romantice, căsătoriile, schimbarea locuinţei, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEFAVORABIL; 13:00 – 15:00 NEFAVORABIL; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 FAVORABIL; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

              În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

              Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

              În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

              Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp