May 30: Rat day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este ŞOBOLANUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese! Veţi putea obţine mai multe beneficii doar in cazul în care împărţiţi responsabilităţile şi cu altcineva. Răbdarea este cheia succesului în acest moment!

               Animalul conflictual al şobolanului este CALUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Este recomandat să fiţi conservatori în aspectele financiare. Dacă sunteţi prea lacomi sunt predispuşi la pierderi. Nu vă asumaţi prea multe riscuri în acest moment! Zodii favorizate astăzi sunt CÂINELE şi MISTREŢUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperiate. CÂINELE: Continuaţi să lucraţi în acelaşi ritm ca până acum pentru că în curând veţi putea culege şi roadele! Totuşi aveţi grijă la cheltuieli financiare inutile! MISTREŢUL: Trebuie să fiţi perspicace în materie de bani, astfel încât să nu rămâneţi fără bani pentru tranzacţiile din afaceri. Este recomandat să vă faceţi un buget strict şi să ţineţi cont de acest plan!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de violenţă verbală. Această energie poate duce la conflicte verbale, chiar şi la trădări şi infidelităţi! Mare grijă la acţiunile întreprinse astăzi!

                Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei renovările. Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEFAVORABIL; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 NEFAVORABIL; 13:00 – 15:00 NEFAVORABIL; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 FAVORABIL; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp