May 8: Tiger day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este TIGRUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele! Un alt sfat ar fi să mergeţi la petreceri sau să ieşiţi în oraş cu prietenii pentru că nu este deloc indicat să staţi singuri în casă. Aveţi tot suportul moral din partea familiei!

            Animalul conflictual al tigrului este MAIMUŢA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, în special pentru că este afectată şi de energia stelei 9, stea de multiplicare, astfel multiplicând steaua 5 lunară, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Nu ar trebui să fiţi nemulţumit pentru situaţia în care sunteţi. Învăţaţi să vă aşteptaţi rândul şi încercaţi să vă cunoaşteţi mai bine abilităţile pentru că s-ar putea să vă luptaţi cu noi responsabilităţi! Zodie favorizată astăzi este şi ŞOBOLANUL care beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Un plan solid, plus o acțiune eficientă vă asigură un bun început pentru toate relațiile de afaceri. Nu pierdeți această ocazie minunată pentru a face progrese. Încercați să fie mai optimist .

             ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii!

             Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

             Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele. Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, renovările, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 FAVORABIL; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEUTRU; 17:00 – 19:00 NEFAVORABIL; 19:00 – 21:00 FAVORABIL; 21:00 – 23:00 NEUTRU.

            În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

            Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

            În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

            Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp