May 9: Rabbit day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este IEPURELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pe plan profesional este timpul să va gândiţi să faceţi investiţii pe termen lung. Veţi putea să vă bucuraţi de mai multe beneficii dacă le începeţi din acest stadiu. Puteţi avea încredere în intuiţie!

            Animalul conflictual al iepurelui este COCOŞUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele! Cu toate că beneficiaţi de o energie prosperă, totuşi nu este un moment bun să va testaţi norocul la diferite jocuri sau loterii. De asemenea nu apelaţi la împrumuturi şi nu vă lăsaţi atras în problemele financiare ale altor persoane. Zodie favorizată astăzi este şi CALUL care beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Atât de multe lucruri frumoase vi se întâmplă în acest moment. Se pare că visele voastre încep să devină realitate, acest lucru este valabil şi în cazul carierei în afaceri care a progresat prin salturi şi limite!

            ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

            Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

            Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile de afaceri, întâlnirile romantice, căsătoriile, schimbarea locuinţei, călătoriile, vizitele, vizita la doctor, semnarea de contracte, naşterile, începerea unei construcţii, renovările, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare favorabile după cum urmează: 23:00 – 01:00 FAVORABIL; 01:00 – 03:00 NEFAVORABIL; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 FAVORABIL; 07:00 – 09:00 NEUTRU; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 NEFAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 FAVORABIL.

            În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

            Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

            În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

            Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp