October 3: Horse day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CALUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de multiplicând energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Animalul conflictual al calului este ŞOBOLANUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Aveţi sus, în galerie, stelele zburătoare şi pentru celelalte zodii:  Nord: ŞOBOLANNord-Est: BIVOL şi TIGRUEst: IEPURESud-Est: DRAGON şi ŞARPESud: CALSud-Vest: OAIA şi MAIMUŢAVest: COCOŞULNord-Vest: CÂINE şi MISTREŢ  ATENŢIONAREA ZILEI! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii! Evitaţi discuţiile contradictorii şi încercaţi să rămâneţi calmi pe cât posibil pe tot parcursul zilei. În această zi se recomandă să aruncaţi toate hainele vechi, uzate la maxim, cu defecte sau chiar rupte pe alocuri. Nu puteţi beneficia de un bun Feng Shui dacă dormiţi sau staţi în astfel de haine. Ideal este să le aruncaţi la cel puţin 2 km distanţă de casă şi să nu priviţi cu regret atunci când le aruncaţi. SFAT: Nu dăruiţi aceste haine rupte, învechite şi uzate altor persoane. Puncte de vitalitate ale corpului 3.10.2016: BĂRBAŢI – piciorul stâng;  FEMEI – piciorul drept. ATENŢIE să nu vă loviţi sau să vă răniţi în preajma acestui punct de vitalitate. De asemenea încercaţi să evitaţi operaţiile majore în preajma organelor sau articulaţiilor care au legătură cu acest punct de vitalitate pentru că poate să vă slăbească starea de sănătate. Puteţi să vă programaţi operaţiile în funcţie de aceste recomandări pentru a evita eventuale neplăceri. Dacă mergeţi la masaj, aveţi grijă să nu fie presat foarte tare acest punct de vitalitate al zilei. Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, portocaliu, maro. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi. Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii, semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, renovările, petrecerile, celebrările, căsătoriile, procesele, litigiile, divorţurile, medierile, tunsul.Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, planificarea căsătoriilor/logodnelor, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), restul activităţilor fiind neutre.ATENŢIE! Pentru a vedea dacă ziua respectivă vă este favorabilă, trebuie să determinaţi relaţia dintre elementul tulpinei celeste al anului în care v-aţi născut (de exemplu an de Maimuţă cu element deasupra foc) şi elementul zilei. AICI găsiţi ciclul elementelor.

  1. Dacă elementul zilei produce elementul tulpinei celeste al anului în care  v-aţi născut, atunci ziua este benefică pentru voi.
  2. Dacă elementul zilei este identic cu elementul tulpinei celeste al anului în care v-aţi născut, atunci ziua vă poate aduce prieteni şi mentori.
  3. Dacă elementul zilei distruge elementul tulpinei celeste al anului în care v-aţi născut, atunci ziua vă este nefavorabilă.
  4. Dacă elementul zilei consumă (oboseşte) elementul tulpinei celeste al anului în care v-aţi născut, atunci ziua va fi destul de obositoare.

Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.În acelaşi timp sunt avantajate casele care audirecţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro! În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.                  Vă dorim o zi prosperă!   

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp