REGULI DE RENOVARE ÎN ANUL 2016

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Pentru că începe sezonul renovărilor sau reamenajărilor casei, biroului, sediului de afaceri, m-am gândit că un astfel de articol ţi-ar fi util. Am mai discutat AICI despre atenţionările acestui an, însă nu am pus mare accent pe partea de renovări şi cum se pot remedia aceste energii mai puţin benefice. În chart-ul acestui an 2016 – Maimuţa cu elementul anului foc, se găsesc 3 energii total nefavorabile persoanelor care locuiesc în spaţiul respectiv sau îşi desfăşoară cea mai mare parte a timpului.

               Sectorul de SUDeste afectat în acest an de energia celor „3 ucideri”. Aceasta poate provoca accidente, procese, boli chiar şi furturi de obiecte sau idei. Cu toate acestea, în 2016 se află în acest sector şi steaua 6, cu energie de prosperitate indirectă şi noroc divin, care aduce de asemenea curaj şi încredere. Această energie poate fi mai puternică decât cele „3 ucideri” mai ales dacă ne ajutăm prin punerea unui remediu din Feng Shui care poate contracara cele „3 ucideri”. Remediul la care putem apela este „Placa celor 3 celesti”.

                Sectorul de SUD-VEST3 – Se spune că anul aduce Tai Sui–ul. Deci fiind an de MAIMUŢĂ, în sectorul SV3 se află energia Marelui Duce Tai Sui. Anul acesta este reprezentat de Generalul Guon Zhong. Acesta a fost cunoscut pentru contribuţia pe care a avut-o în sectorul administrativ prin instaurarea unui sistem de taxe diferenţiat şi a dezvoltat relaţiile diplomatice. Este de aşteptat ca aceste caracteristici datorate energiei Tai Sui să îşi pună amprenta în acest an. Este recomandat să nu deranjaţi prin zgomote puternice, să nu renovaţi în acest sector (SV3), să nu săpaţi în acest sector din grădină, să nu taiaţi copacii, să nu mutaţi mobila, nu puneţi televizorul în acest spaţiu, pentru a nu atrage ghinionul. De asemenea nu începeţi şi nu terminaţi curăţenia din acest sector, la fel este şi în cazul renovărilor (dacă este chiar necesar să o faceţi în acest an). Remediul din Feng Shui pe care îl puteţi pune în SV3, anul acesta este Placa Tai Sui reprezentată de Generalul Guon Zhong. Animalele zodiacale care sunt afectate: Maimuţa (SV3), apoi Tigrul (NE3), Şarpele (SE3) şi Mistreţul (NV3).

                 Sectorul de NORD-EST – pentru a contracara energia total nebenefică a stelei 5, se îndepărtează, pe cât posibil, elementele de pământ – culoare galben – maro (cristale), elementele de foc – culoare roz – roşu (lumină, candele, lumânări). Remediul recomandat pentru anihilarea energiei stelei 5 este pagoda celor 5 elemente sau pagoda cu sutra inimii. Aceasta se poate purta şi ca amuletă sau chiar pandativ, anul acesta fiind necesară TIGRILOR şi BIVOLILOR. În acest an, nu este recomandat pentru femeile însărcinate să doarmă în acest sector. Încercaţi în acest an să nu renovaţi în acest sector ( NE3), să nu săpaţi în acest sector din grădină, să nu taiaţi copacii, nu mutaţi mobila, nu puneţi televizorul în acest spaţiu, pentru a contracara energia Sui Po. De asemenea nu începeţi şi nu terminaţi curăţenia din acest sector, la fel este şi în cazul renovărilor (dacă este chiar necesar să o faceţi în acest an.

  În cazul în care şi renovarea pereţilor intră în planul vostru, este preferabil să optaţi pentru “culoarea” albă, astfel încât cunoscând amprenta casei, se poate interveni ulterior cu alte culori sau simboluri (sub formă de stickere).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp