September 1: Dog day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CÂINELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, are steaua 9 de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei anuale 3, energie de certuri, conflicte şi dispute. Evitaţi orice activitate care poate implica discuţii contradictorii!

                Animalul conflictual al câinelui este DRAGONUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale.

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate şi împreună cu energia stelei anuale centrale se formează o combinaţie puternic benefică. Vă recomandăm să profitaţi la maxim de această zi! Cei singuri îşi pot pune o dorinţă pentru a găsi un partener potrivit. Chiar şi cei care sunt deja într-un cuplu pot pune o dorinţă dacă vor o stabilitate financiară. Pentru a potenţa această dorinţă se pot arunca monede într-o apă mişcătoare, curgătoare (râu, lac, ocean etc). Aruncaţi în apă aceste monede şi spuneţi dorinţa.

                Puncte de vitalitate ale corpului 1.09.2016: BĂRBAŢI – degetele de la piciorul drept; FEMEI – degetele de la piciorul stâng. ATENŢIE să nu vă loviţi sau să vă răniţi în preajma acestui punct de vitalitate. De asemenea încercaţi să evitaţi operaţiile majore în preajma organelor sau articulaţiilor care au legătură cu acest punct de vitalitate pentru că poate să vă slăbească starea de sănătate. Puteţi să vă programaţi operaţiile în funcţie de aceste recomandări pentru a evita eventuale neplăceri. Dacă mergeţi la masaj, aveţi grijă să nu fie presat foarte tare acest punct de vitalitate al zilei.

                Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, lila, mov. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, călătoriile, vizitele, planificarea căsătoriilor / logodnelor, schimbarea locuinţei, întâlnirile de afaceri, planificarea unei afaceri, activităţile financiare, semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: consultaţiile medicale, tratamentele medicale, celelalte activităţi fiind neutre.

                Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

               Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

               ATENŢIONAREA ZILEI! Astăzi, 1 septembrie 2016 este ECLIPSĂ PARŢIALĂ DE SOARE. În această zi sunt recomandate rugăciunile, recitarea sau ascultarea mantrelor, dar şi actele caritabile. De asemenea, este indicat astăzi să mâncăm mai „light”, să puneţi accent pe legume şi fructe. Evitaţi conflictele, gândurile şi faptele negative. Nu uitaţi să ţineţi de cont astăzi şi de activităţile favorizate şi defavorizate prezentate mai sus.

               În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

               Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp