September 13: Dog day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CÂINELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele!

                 Animalul conflictual al câinelui este DRAGONUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă acesta beneficiază de energia stelei 4, stea de academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Zodii favorizate azi sunt BIVOLUL şi TIGRUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate.

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de distrugere şi pierdere. Azi este recomandat ca pentru cei care îşi doresc mai mult romantism în viaţă, să cureţe remediile de dragoste PEACH BLOSSOM (puteţi citi AICI articolul despre animalele de dragoste). Ştergeţi-le de praf, verificaţi dacă mai sunt în sectoarele potrivite fiecărui animal de dragoste. Dacă sunt ciobite sau degradate indicat este să le aruncaţi şi să le înlocuiţi cu unele noi. Numai dacă sunt în stare perfectă şi poziţionate corect pot energiza acel sector pentru a vă aduce dragostea mult dorită.

                  Puncte de vitalitate ale corpului 13.09.2016: BĂRBAŢI – umărul stâng; FEMEI – umărul drept. ATENŢIE să nu vă loviţi sau să vă răniţi în preajma acestui punct de vitalitate. De asemenea încercaţi să evitaţi operaţiile majore în preajma organelor sau articulaţiilor care au legătură cu acest punct de vitalitate pentru că poate să vă slăbească starea de sănătate. Puteţi să vă programaţi operaţiile în funcţie de aceste recomandări pentru a evita eventuale neplăceri. Dacă mergeţi la masaj, aveţi grijă să nu fie presat foarte tare acest punct de vitalitate al zilei.

                  Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, portocaliu, maro. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, căsătoriile, planificarea căsătoriilor/ logodnelor, călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei naşterile, celelalte activităţi fiind neutre.

                  Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

                   În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                   Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                   În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp