September 16: Ox day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este BIVOLUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi.

                Animalul conflictual al bivolului este OAIA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Zodie favorizată astăzi este MAIMUŢA care beneficiază tot de energia stelei 8, energie de prosperitate.

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de boală. Puneţi pe lista de priorităţi sănătatea. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Azi se recomandă masajele terapeutice şi de relaxare. Programaţi-vă la un masaj în cuplu, în acest fel vă va îmbunătăţi legătura şi vă veţi putea detoxifica organismul în acelaşi timp. Evitaţi pe cât posibil spitalele, clinicile medicale pentru că există riscul să fiţi imfectaţi cu un virus. Recomandarea este chiar să amânaţi operaţiile majore, pe cât posibil, deoarece astăzi se realizează o dublare a stelei 2 cu energie de boală (steaua 2 anuală şi steaua 2 a zilei). SFAT: Recitaţi sau ascultaţi mantra lui Medicine Buddha, dacă ieşiţi în oraş sau călătoriţi.

                Puncte de vitalitate ale corpului 16.09.2016: BĂRBAŢI – ceafa; FEMEI – fruntea. ATENŢIE să nu vă loviţi sau să vă răniţi în preajma acestui punct de vitalitate. De asemenea încercaţi să evitaţi operaţiile majore în preajma organelor sau articulaţiilor care au legătură cu acest punct de vitalitate pentru că poate să vă slăbească starea de sănătate. Puteţi să vă programaţi operaţiile în funcţie de aceste recomandări pentru a evita eventuale neplăceri. Dacă mergeţi la masaj, aveţi grijă să nu fie presat foarte tare acest punct de vitalitate al zilei.

                 Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), curăţările energetice şi fizice în casă, ritualuri pentru succes, realizarea unui vas al prosperităţii.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, întâlnirile romantice, căsătoriile, planificarea căsătoriilor/ logodnelor, călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, renovările, consultaţiile medicale, tratamentele medicale, operaţiile majore, lansarea de afaceri, întâlnirile de afaceri, celelalte activităţi fiind neutre.

                  Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

                   În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                   Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                   ATENŢIONAREA ZILEI! Astăzi, 16 septembrie 2016 este ECLIPSĂ PARŢIALĂ LUNARĂ. În această zi sunt recomandate rugăciunile, recitarea sau ascultarea mantrelor, dar şi actele caritabile. De asemenea, este indicat astăzi să mâncăm mai „light”, să puneţi accent pe legume şi fructe. Evitaţi conflictele, gândurile şi faptele negative. Nu uitaţi să ţineţi de cont astăzi şi de activităţile favorizate şi defavorizate prezentate mai sus.

                   În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp