September 26: Boar day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este MISTREŢUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală.

               Animalul conflictual al mistreţului este ŞARPELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este prezentă energia stelei 9, stea de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei lunare 3, energie de certuri, discuţii, conflicte. Zodie favorizată azi este IEPURELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate.

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie de victorie. Încercaţi să profitaţi cât mai mult de beneficitatea acestei zile pentru a vă ocupa de diverse proiecte sau afaceri. Azi este de bun augur să faceţi planuri de a lua masa în oraş cu partenerii de afaceri sau chiar şeful de la locul de muncă. Puteţi potenţa această energie favorabilă a stelei 1 prin purtarea amuletei Qui Ren. Pregătiţi-vă foarte bine înainte de această ieşire pentru a vă putea impresiona şefii sau asociaţii.

               Puncte de vitalitate ale corpului 26.09.2016: BĂRBAŢI – genunchiul drept; FEMEI – genunchiul stâng. ATENŢIE să nu vă loviţi sau să vă răniţi în preajma acestui punct de vitalitate. De asemenea încercaţi să evitaţi operaţiile majore în preajma organelor sau articulaţiilor care au legătură cu acest punct de vitalitate pentru că poate să vă slăbească starea de sănătate. Puteţi să vă programaţi operaţiile în funcţie de aceste recomandări pentru a evita eventuale neplăceri. Dacă mergeţi la masaj, aveţi grijă să nu fie presat foarte tare acest punct de vitalitate al zilei.

               Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

               Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, planificarea logodnelor/ căsătoriilor, călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), întâlnirile de afaceri, semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile.

               Activităţi defavorizate astăzi sunt: celebrările, petrecerile, căsătoriile, procesele, litigiile, divorţurile, medierile, rezolvarea disputelor, celelalte activităţi fiind neutre.

               Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

               În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

               Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

               În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

               Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp