September 29: Tiger day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este TIGRUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei 1, energie de victorie.

                Animalul conflictual al tigrului este MAIMUŢA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Zodii favorizate astăzi sunt CÂINELE şi MISTREŢUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate.

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Recomandarea este ca în aceste zile să evitaţi ieşirile în oraş şi să vă concentraţi mai mult pe acumularea de noi cunoştinţe. Puteţi chiar să începeţi să citiţi o carte nouă pe care v-aţi dorit de mult să o citiţi şi aţi amânat. Nu uitaţi că în această lună toate activităţile ce ţin de domeniul academic, dezvoltare personală, sunt favorizate. Dacă sunteţi studenţi, aceste zile vă pot ajuta să vă concentraţi pe materia care v-a făcut probleme. Pentru potenţare purtaţi Pagoda învăţăturii.

                Puncte de vitalitate ale corpului 29.09.2016: BĂRBAŢI – piciorul drept; FEMEI – piciorul stâng. ATENŢIE să nu vă loviţi sau să vă răniţi în preajma acestui punct de vitalitate. De asemenea încercaţi să evitaţi operaţiile majore în preajma organelor sau articulaţiilor care au legătură cu acest punct de vitalitate pentru că poate să vă slăbească starea de sănătate. Puteţi să vă programaţi operaţiile în funcţie de aceste recomandări pentru a evita eventuale neplăceri. Dacă mergeţi la masaj, aveţi grijă să nu fie presat foarte tare acest punct de vitalitate al zilei.

                Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verdele. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: jocurile de noroc.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile, vizitele, semnarea de contracte, naşterile, înmormântările, consultaţiile medicale, tratamentele medicale, operaţiile majore, celelalte activităţi fiind neutre.

                Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp