September 6: Rabbit day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este IEPURELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei lunare 1, energie de victorie.

                 Animalul conflictual al iepurelui este COCOŞUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat azi şi de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Zodie favorizată astăzi este ŞOBOLANUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate.

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii! Azi se recomandă să aprindeţi 9 lumânări în living şi organizaţi o cină romantică. Aprinderea lumânărilor în aceste zile, poate îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur având în vedere această energie a certurilor.

                  Puncte de vitalitate ale corpului 6.09.2016: BĂRBAŢI – genunchiul stâng; FEMEI – genunchiul drept. ATENŢIE să nu vă loviţi sau să vă răniţi în preajma acestui punct de vitalitate. De asemenea încercaţi să evitaţi operaţiile majore în preajma organelor sau articulaţiilor care au legătură cu acest punct de vitalitate pentru că poate să vă slăbească starea de sănătate. Puteţi să vă programaţi operaţiile în funcţie de aceste recomandări pentru a evita eventuale neplăceri. Dacă mergeţi la masaj, aveţi grijă să nu fie presat foarte tare acest punct de vitalitate al zilei.

                  Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                   Activităţi defavorizate astăzi sunt: călătoriile lungi, vizitele, renovările semnarea de contracte, operaţiile majore, tratamentele medicale, consultaţiile medicale, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile.

                    Activităţi favorizate astăzi sunt: călătoriile spirituale, meditaţiile, ritualuri pentru succes, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre.

                    Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

                     În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                     Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                     În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                     Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp