STELELE ZBURĂTOARE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Pentru că v-aţi obişnuit să citiţi zilnic despre influenţele zilei, m-am gândit că ar fi indicat, pentru cei care de abia acum iau contact cu această ştiinţă asiatică, să vă spun despre câteva noţiuni privitoare la stelele zburătoare şi sectoarele pe care le populează. AICI am povestit despre cum au fost alese aceste animale să reprezinte anumite zodii şi cum sunt ele localizate.

Astfel că prima zodie este cea a şobolanului şi se află într-un sector de N2, apoi bivolul în sector de NE1, tigrul în sector de NE3, iepurele în sector de E2, dragonul în sector de SE1, şarpele în sector de SE3, calul în sector de S2, oaia în sector de SV1, maimuţa în sector de SV3, cocoşul în sector de V2, câinele în sector de NV1 şi mistreţul în sector de NV3.           

Pe lângă aceste sectoare în care sunt poziţionate, trebuie să ştiţi că fiecare zodie are un element caracteristic, astfel că sunt 2 zodii cu element foc: şarpele şi calul, 2 zodii cu element lemn: iepurele şi tigrul, 2 zodii cu element metal: cocoşul şi maimuţa, 2 zodii cu element de apă: şobolanul şi mistreţul şi 4 zodii cu element de pământ: bivol, dragon, oaie şi câine.            

De asemenea fiecare sector are caracteristic un anumit element astfel: sectorul de Nord are ca element apa, sectorul de Sud are element foc, sectoarele de Vest şi Nord-Vest au element metal, sectoarele de Est şi Sud-Est au element lemn şi sectoarele de Nord-Est, Sud-Vest şi centru au element pământ.           

Acestea fiind spuse vă voi vorbi despre vestitele stele zburătoare. Acestea fac parte efectiv din constelaţia Carului Mare (Ursa Mare), distanţa lor fiind în permanenţă  constantă faţă de Steaua Nordului. Cele 7 stele care formează constelaţia Carul Mare împreună cu alte două stele create reprezintă cele 9 stele zburătoare. În fiecare anotimp poziţia lor este diferită, din această cauză ele se mută în alt sector. Fiecare stea are un element şi o anumită caracteristică (energie), astfel că: steaua 1 este numită şi steaua victoriei şi are ca element apasteaua 2, numită “lupul înfometat”, a bolilor cu element pământsteaua 3 este cu energie de certuri şi are ca element lemnulsteaua 4 denumită steaua academică şi de dragoste, cu element lemnsteaua 5 cu o energie nebenefică, a distrugerii, o stea cu element pământsteaua 6 a norocului divin numită şi a prosperităţii indirecte cu element metal,steaua 7, steaua furturilor materiale sau de idei, a violenţelor verbale şi conflicte sângeroase, numită chiar “soldatul rănit“, stea cu element metal,steaua 8, cea mai benefică, stea cu energie de prosperitate cu element pământsteaua 9, de multiplicare atât bine cât şi rău, la bază este o stea benefică, şi are element foc.   

Acestea sunt câteva noţiuni care vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine unele aspecte pe care le prezentăm zilnic în articolele noastre. Voi reveni şi cu alte informaţii la fel de interesante şi utile.    

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp