Horoscop luna SEPTEMBRIE 2022

27-08-2022

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-SEPTEMBRIE-2022

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 8 septembrie 2022 şi se va încheia în data de 7 octombrie 2022 este lună de COCOŞ sub patronajul elementului pământ yin. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Energiile acestei luni ajută la îmbunătăţirea relaţiilor în toate domeniile, ceea ce este un aspect foarte pozitiv şi binevenit. Este un sector favorabil pentru elevi/ studenţi/ scriitori/ cercetători, dar şi pentru persoanele care activează într-un domeniu creativ. Petreceţi cât mai mult timp aici pentru a beneficia la maxim de aceste energii. Sunt câteva atenţionări în planul sănătăţii – puteţi fi predispuşi spre probleme cu pielea, dar şi cu boli cu transmitere sexuală. Mare atenţie la flirturi şi la relaţiile noi! Luna aceasta se realizează o combinaţie foarte auspicioasă în sectorul de Nord – suma 10.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 4, 5, 6, 8, 9, 10, 16, 20, 25, 28 septembrie 2022 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna SEPTEMBRIE 2022.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară SEPTEMBRIE 2022.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

 

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în SEPTEMBRIE 2022 sunt: Luna Nouă – 27.8.2022, ora 11:17 (ora României); Luna Plină: 10.9.2022, ora 12:59 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

 

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Energiile acestei luni ajută la îmbunătăţirea relaţiilor în toate domeniile, ceea ce este un aspect foarte pozitiv şi binevenit. Este un sector favorabil pentru elevi/ studenţi/ scriitori/ cercetători, dar şi pentru persoanele care activează într-un domeniu creativ. Petreceţi cât mai mult timp aici pentru a beneficia la maxim de aceste energii. Sunt câteva atenţionări în planul sănătăţii – puteţi fi predispuşi spre probleme cu pielea, dar şi cu boli cu transmitere sexuală. Mare atenţie la flirturi şi la relaţiile noi!

Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 1 şi steaua lunară 9, suma lui 10. Luna aceasta este foarte favorabilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales pentru că există indicii foarte bune în ceea ce priveşte cariera şi o posibilă promovare la locul de muncă. De asemenea, relaţiile sentimentale sunt foarte bine aspectate în această lună. Atenţie  - să nu activați această zonă cu prea mult element foc (culoare sau obiecte – lumânări, mai ales dacă aveţi şi bucătăria în acest sector), pentru că există predispoziţie spre accidente cauzate de foc.

Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Pot să apară foarte multe probleme legate de trădări, descoperirea unor fraude majore, pierderi financiare în afaceri. De asemenea există predispoziţii spre infidelităţi, dar şi violenţă domestică. Este foarte important ca acest sector să fie remediat prin simboluri de protecţie. Reprezentarea rinocerului şi elefantului albastru este foarte importantă pentru a ţine sub control steaua lunară 7. Vestea bună este faptul că această combinaţie între steaua anuală 8 şi steaua lunară 7, poate să aducă succes în faţa competitorilor, mai ales la locul de muncă, dar şi în afaceri.

Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate este un sector foarte afectat în această lună – există predispoziţii spre probleme renale și urinare. Este nevoie să amplasaţi în sectorul de Est simboluri pentru protecţia sănătăţii. De asemenea, pot să apară pentru rezidenţii acestui sector probleme grave cu legea. Nu uitaţi să amplasaţi în acest sector un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control energia anuală a stelei 3. Femeile însărcinate și persoanele în vârstă ar trebui să evite acest sector, deoarece există pericolul avortului spontan, accidentelor şi îmbolnăvirilor. Sunt posibile răni grave cauzate de accidente! Este foarte important să aveţi grijă cum conduceţi – evitaţi viteza, graba şi nervii la volan!

Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia  care se realizează între steaua anuală 4 şi steaua lunară 3 poate să predispunsă spre foarte mult stres emoţional, depresii, neînţelegeri, mai ales în plan relaţional (la job, în cuplu, dar şi în afaceri). Rezidenţii acestui sector sunt sfătuiţi să se relaxeze şi să evite să se implice în conflicte. Elemenul lemn este în exces în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi situaţiile stresante şi să vă înconjuraţi pe cât posibil de oameni şi lucruri care vă fac bine.

Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Este cu atât mai favorabil cu cât această energie lunară este multiplicată de steaua anuală 9. Combinaţia dintre aceste două stele poate să aducă abundenţă rezidenţilor acestui sector, dar şi persoanelor care au direcţia de orientare pe Sud sau uşa de la intrare este în Sud. Aceste energii sunt deosebit de favorabile pentru achiziţionarea de proprietăți, ceea ce înseamnă că este o perioadă foarte bună pentru rezidenţii acestui sector să investească în imobiliare.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Clar este o lună care poate să vină cu foarte multe oportunităţi în plan prefesional şi nu numai. Râmâneţi deschişi la tot ce vi se întâmplă pe parcursul acestei luni pentru că este o perioadă cu foarte multe schimbări şi transformări. Cu toate acestea combinaţia care se realizează între steaua anuală 2 şi steaua lunară 1 poate să predispună spre probleme în cuplu, dar şi posibile avorturi. Atenţie femeilor însărcinate, acestea trebuie să evite să doarmă sau să petreacă mult timp în acest sector.

Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Se produce un exces de element metal luna aceasta (cele două stele lunar/anual + sectorul). Atenţie foarte mare la modul în care conduceţi, evitaţi viteza şi certurile în trafic. De asemenea este o atenţionare şi pentru cei care au bucătăriile în sectorul de Vest – fiţi foarte atenţi la cum umblaţi cu obiectele ascuţite şi evitaţi să petreceţi un timp îndelungat în acest sector. Steaua lunară 6 poate aduce foarte mult ajutor din partea unei persoane influente, ceea ce vă poate da un imbold în planurile voastre, însă mare atenţie pentru că vă puteţi confrunta cu o competiţie acerbă.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Rezidenţii acestui sector trebuie să acorde o foarte mare atenţie planului sănătăţii (mai ales bărbaţii) – puteţi fi predispuşi spre probleme la nivelul plămânilor, dar şi mici accidentări la nivelul nasului. Evitaţi pe cât posibil să petreceţi foarte mult timp în acest sector, mai ales dacă aveţi dormitorul aici. De asemenea, combinaţia care se realizează între steaua anuală 6 şi steaua lunară 5 poate să aducă probleme în plan financiar, cu pierderi masive, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi investiţiile financiare şi jocurile de noroc.

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

 

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

  

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Este cu atât mai favorabil cu cât se multiplică energia stelei anuale 1, dar se realizează şi o combinaţie foarte auspicioasă – suma 10. La locul de muncă este o lună care va poate aduce foarte multe oportunităţi, chiar o posibilă promovare. Relaţia cu superiorii şi colegii este una foarte bună, aveţi parte de sprijinul acestora pe tot parcursul acestei luni. Nu trebuie să vă fie teamă de schimbări, deoarece acestea sunt menite să vă ajute să evoluaţi în plan profesional. Profitaţi la maxim de aceste energii şi faceţi tot ce vă stă în putinţă să vă atingeţi obiectivele. Cei care au propria afacere pot culege acum roadele muncii lor. Vestea bună este că vă bucuraţi de foarte multă popularitate, o reputaţie foarte bună, clienţi noi, dar şi proiecte foarte avantajoase. Puteţi avea încredere în propria intuiţie atunci când aveţi de luat decizii importante cu privire la anumite proiecte cu miză mare pentru afacerea voastră. Concentraţi-vă pe calitate şi nu cantitate! Planul sentimental este foarte favorizat în această lună, mai ales pentru cei singuri care au şansa acum să întâlnească persoana potrivită, mai ales dacă în ultimul timp au fost dezamăgiţi. Cei într-un cuplu stabil sunt încurajaţi să treacă la următorul nivel în relaţie. Sunt avantaje logodnele, căsătoriile, conceperea unui copil, mutarea împreună etc.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Atenţie – lună de aliat, zodia Cocoş! La locul de muncă nu este momentul potrivit să vă faceţi remarcaţi sau să porniţi un proiect nou. Sunteţi foarte vulnerabili pe parcursul acestei luni, de aceea vă este recomandat să vă ţineţi departe de bârfe, zvonuri şi conflicte. Lucrul în echipă nu vă este favorabil pentru că există riscul să fiţi trădaţi de cine nu vă aştepaţi. Fiţi răbdători şi aşteptaţi să treacă luna aceasta pentru a demara ceea ce vă doriţi. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite investiţiile financiare, semnarea de contracte, jocul la bursă, parteneriatele noi, angajările. Fiţi foarte atenţi la cei din jur pentru că este posibil să aflaţi că cineva din interiorul firmei nu are intenţii tocmai bune. Planul sentimental nu este foarte bine aspectat deoarece nu aveţi răbdare să vă dedicaţi persoanei iubite. Încercaţi să evitaţi discuţiile contradictorii pentru că s-ar putea să se işte neînţelegeri care nu mai pot fi remediate. Cei singuri sunt sfătuiţi să lase lucrurile să se desfăşoare de la sine şi să aştepte până luna viitoare.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu o competiţie acerbă. Vă este recomandat să nu divulgaţi din planurile, ideile, gândurile voastre nimănui pentru că există energii de trădare şi de invidie. Verificaţi-vă proiectele de mai multe ori înainte să le predaţi pentru a evita greşelile care vă pot costa scump. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut şi evitaţi pe cât posibil lucrul în echipă. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să consolideze ceea ce au deja şi să încerce să se înfrâneze în a face cheltuieli impulsive sau investiţii financiare riscante. Acum este perioada în care trebuie să-şi protejeze capitalul şi să găsească noi soluţii pentru a se dezvolta în viitorul apropiat. Aveţi nevoie de o echipă puternică – de aceea trebuie să-i pregătiţi pentru următoarele proiecte. Planul sentimental nu reprezintă principala prioritate în acestă lună, mai ales pentru cei singuri. Cei într-un cuplu sunt sfătuiţi să petreacă timp de calitate împreună cu partenerul şi să evite tentaţiile exterioare.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Cocoş! La locul de muncă este foarte important să luaţi lucrurile mai încet, să puneţi pe primul loc sănătatea. Lucrul în echipă vă avantajează în această lună pentru că aveţi nevoie de sprijinul colegilor în diferite proiecte şi activităţi. Învăţaţi sa delegaţi din responsabilităţi pentru a nu ajunge la un nivel de stres major. Dacă aveţi posibilitatea să vă luaţi o mini-vacanţă, atunci nu ezitaţi să o faceţi. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să delege din responsabilităţi unor persoane de încredere din firmă şi să se concentreze pe propria sănătate. Nu este o lună bună pentru sacrificii sau compromisuri pentru că riscaţi să vă îmbolnăviţi. Voi trebuie să fiţi lider şi să-i îndrumaţi pe ceilalţi. Nu este momentul să acţionaţi sau să începeţi proiecte noi. De asemenea este recomandat să evitaţi investiţiile financiare, semnarea de contracte şi colaborările noi. Conservaţi-vă energia! Planul sentimental este bine aspectat mai ales pentru cei singuri, care se pot îndrăgosti acum. Cei într-un cuplu pot petrece timp de calitate cu partenerul, dar şi cu restul familiei pentru a-şi reîncărca bateriile.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Aveţi nevoie de foarte multă răbdare în următoarea perioadă. Nu vă lăsaţi provocaţi şi încercaţi să vă menţineţi cât se poate de calmi pentru a găsi soluţia cea mai bună. Din păcate există predispoziţii spre probleme cu legea, de aceea vă este recomandat să vă verificaţi toate actele, să vedeţi dacă datoriile sunt plătite etc. Persoanele cele mai predispuse spre probleme sunt cele aflate în domeniul politicii sau care au propria afacere – atenţie foarte mare cum comunicaţi. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Cocoş! La locul de muncă sunteţi foarte sensibili şi există riscul să izbucniţi o ceartă din lucruri mărunte. Este foarte important să fiţi răbdători, să vă calmaţi înainte de a spune ceva şi să nu faceţi lucruri din impuls. Lucrul în echipă nu vă avantajează în această lună, deoarece nu vă veţi putea tempera şi riscaţi să jigniţi persoana nepotrivită. De asemenea încercaţi să evitaţi bârfele, zvonurile şi conflictele! Amintiţi-vă că aveţi nevoie de aliaţi de partea voastră, nu de rivali. Cei care au propria afacere s-ar putea să se confrunte cu probleme de comunicare cu angajaţii sau partenerii de afaceri (dacă există). Sunteţi sfătuiţi să rezolvaţi orice conflict prin discuţii amiabile şi să găsiţi o formulă prin care toţi cei implicaţi să aibă de câştigat. Nu uitaţi că această energie lunară poate să predispună şi spre probleme cu legea, deci mare atenţie la cum gestionaţi actele. Recomandarea principală ar fi să amânaţi semnarea de contracte şi colaborările noi. Planul sentimental poate să fie afectat din cauza acestor energii conflictuale. Încercaţi să amânaţi discuţiile importante pentru luna viitoare pentru a nu spune acum lucruri iremediabile. Comunicarea este cheia pentru voi în această lună!

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Aveţi nevoie de foarte multă răbdare în următoarea perioadă. Nu vă lăsaţi provocaţi şi încercaţi să vă menţineţi cât se poate de calmi pentru a găsi soluţia cea mai bună. Din păcate există predispoziţii spre probleme cu legea, de aceea vă este recomandat să vă verificaţi toate actele, să vedeţi dacă datoriile sunt plătite etc. Persoanele cele mai predispuse spre probleme sunt cele aflate în domeniul politicii sau care au propria afacere – atenţie foarte mare cum comunicaţi. Atenţie – lună de aliat, zodia Cocoş! La locul de muncă sunteţi foarte sensibili şi există riscul să izbucniţi o ceartă din lucruri mărunte. Este foarte important să fiţi răbdători, să vă calmaţi înainte de a spune ceva şi să nu faceţi lucruri din impuls. Lucrul în echipă nu vă avantajează în această lună, deoarece nu vă veţi putea tempera şi riscaţi să jigniţi persoana nepotrivită. De asemenea încercaţi să evitaţi bârfele, zvonurile şi conflictele! Amintiţi-vă că aveţi nevoie de aliaţi de partea voastră, nu de rivali. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la modul în care comunică cu angajaţii şi clienţii. Toate neînţelegerile trebuie rezolvate pe cale amiabilă pentru a nu se ajunge la probleme legale. Evitaţi pe cât posibil semnarea de contracte şi parteneriatele noi! De asemenea aveţi grijă ca toate actele să fie legale şi taxele să fie plătite! Planul sentimental poate să fie afectat din cauza acestor energii conflictuale. Încercaţi să amânaţi discuţiile importante pentru luna viitoare pentru a nu spune acum lucruri iremediabile. Comunicarea este cheia pentru voi în această lună!

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Această energie vă poate aduce foarte multe oportunităţi, mai ales în plan financiar. De aceea vă este recomandat să profitaţi la maxim de tot ce vă poate oferi această lună – posibile cadouri, moşterniri, câştiguri financiare, creşterea profitului, mărirea salariului etc. Mai mult, energia stelei lunare 8 este multiplicată de energia stelei anuale 9, ceea ce înseamnă că aceste oportunităţi pot să vină şi în plan personal: schimbarea locuinţei, începerea unui job nou, logodne, căsătorii, conceperea unui copil etc. Nu uitaţi că atunci când sunteţi răsplătiţi de viaţă în acest mod fericit este important să daţi şi voi prin acte de caritate, donaţii, voluntariate. La locul de muncă este o perioada excelentă pentru a vă face remarcaţi. Mai mult, beneficiaţi de respectul şi admiraţia colegilor, deci clar veţi avea de partea voastră aliaţi care să vă sprijine în drumul vostru spre succes. Cei care au propria afacere pot avea parte acum de foarte multe oportunităţi, clienţi noi, evenimente sociale de succes, conexiuni noi. Totul este să ştiţi să negociaţi şi să vă stabiliţi clar cum vă doriţi să evolueze afacerea voastră. Obstacolele par să se risipească şi găsiţi soluţii chiar şi la cele mai complicate situaţii. Planul sentimental este foarte bine aspectat atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu. Ascultaţi-vă inima atunci când aveţi de luat decizii şi nu luaţi în seamă părerile societăţii. Totul merge spre ceva minunat, trebuie doar să faceţi ce simţiţi!

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu atât mai favorabil, cu cât această energie lunară este multiplicată de cea anuală. Acest lucru poate aduce foarte multe oportunităţi atât în planul profesional cât şi personal. De asemenea puteţi avea parte de noi începuturi, transformări şi victorii. Profitaţi la maxim de aceste energii pentru a pune bazele unui viitor luminos şi prosper. La locul de muncă veţi beneficia de foarte multe opportunităţi –poate să apară chiar şi o posibilă promovare. Vă sunt recunoscute meritele, ceea ce înseamnă că nivelul de energie se va îmbunătăţi considerabil. Veţi fi foarte productivi, creativi şi gata să faceţi o schimbare majoră în cariera voastră. Este posibil să vi se ofere mai multe responsabilităţi, funcţia de lider, mutarea într-un alt departament sau chiar schimbarea jobului. Oricum ar fi veţi avea parte de sprijinul superiorilor şi de ajutorul colegilor. Cei care au propria afacere pot avea acum parte de o lună foarte productivă, cu oportunităţi ascunse, dar care vin prin cunoştinţe noi. Deci nu refuzaţi invitaţii la diverse evenimente sociale pentru că nu se ştie de unde pot să apară idei şi strategii de afaceri noi. Puteţi face acum negocieri cu rezultate foarte favorabile pentru afacerea voastră. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, mai ales pentru cei singuri care au şansa acum să se îndrăgostească iremediabil. Cei într-un cuplu pot trece acum la următorul nivel: logodne, căsătorii, conceperea unui copil, achiziţionarea unei case etc.

MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu atât mai favorabil, cu cât această energie lunară este multiplicată de cea anuală. Acest lucru poate aduce foarte multe oportunităţi atât în planul profesional cât şi personal. De asemenea puteţi avea parte de noi începuturi, transformări şi victorii. Profitaţi la maxim de aceste energii pentru a pune bazele unui viitor luminos şi prosper. La locul de muncă urmează o perioadă foarte productivă, cu foarte multe propuneri. Lucraţi în echipă foarte bine, de aceea este foarte posibil să vi se propună să fiţi liderul unei echipe, deci mai multe responsabilităţi. Este posibil să vi se ofere mai multe responsabilităţi, funcţia de lider, mutarea într-un alt departament sau chiar schimbarea jobului. Oricum ar fi veţi avea parte de sprijinul superiorilor şi de ajutorul colegilor. Cei care au propria afacere trebuie să fie foarte atenţi la relaţiile din jur pentru că acestea joacă un rol foarte important în firma voastră. Este foarte posibil să vă întâlniţi cu o cunoştinţă veche care să vă ofere acum un sfat sau o idee care să vă schimbe viitorul afacerii. Este de asemenea o lună foarte favorabilă pentru semnarea de contracte, colaborări noi, investiţii financiare, strategii de marketing. Nu rataţi oportunităţile care pot să apară pe parcursul acestei luni. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, mai ales pentru cei singuri care au şansa acum să se îndrăgostească iremediabil. Cei într-un cuplu pot trece acum la următorul nivel: logodne, căsătorii, conceperea unui copil, achiziţionarea unei case etc.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. Este cu atât mai favorabil, cu cât în această lună se dublează energia stelei anuale 6, ceea ce înseamnă şi mai multe oportunităţi pentru a întâlni o persoană care să vă devină mentor. Atenţie pentru că există un exces de element metal, ceea ce poate predispune spre accidentări cu obiecte ascuţite sau chiar accidente de maşină. La locul de muncă se îmbunătăţesc considerabil relaţiile cu cei din jur şi încep să dispară din bârfe, zvonuri şi conflicte. De asemenea este o lună în care veţi beneficia de sprijinul superiorilor, de aceea sunteţi încurajaţi să vă puneţi în valoare abilităţile profesionale. Se deschid acum uşi care vă pot uimi, dar sunt necesare pentru atingerea cu succes a obiectivelor. Nu trebuie să vă fie teamă să acţionaţi pentru că energia lunară vă dă îmboldul necesar pentru a face ce trebuie. Cei care au propria afacere pot avea parte acum de o lună în care le este recomandat să iasă din zona de confort şi să acţioneze cu încredere. Poate să apară acum o persoană influentă care să vă ofere exact ideea de care aveaţi nevoie pentru a vă pune în aplicare planurile. Sunt favorabile colaborările noi, semnarea de contracte, evenimentele sociale, lansarea de produse şi servicii noi etc. Planul sentimental este foarte bine aspectat mai ales pentru cei singuri care au deja sentimente pentru o persoană anume. Acum este momentul să treceţi la acţiune şi să vă exprimaţi sentimentele! Cei într-un cuplu pot trece acum la următorul nivel: logodne, căsătorii, conceperea unui copil, achiziţionarea unei case etc.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. La locul de muncă vă veţi confrunta cu obstacole, întârzieri, posibile neînţelegeri cu colegii sau chiar cu superiorii. Nu dispuneţi nicii de energia necesară pentru a contracara anumite probleme. Trebuie să vă organizaţi foarte bine şi să vă faceţi o lista cu priorităţi pentru a nu ajunge la o epuizare totală. Atenţie mare la cei din jur pentru că vor fi persoane invidioase gata să vă trădeze pentru beneficiul lor. Nu vă lăsaţi provocaţi şi aşteptaţi până luna viitoare pentru a reacţiona. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite semnarea de contracte, jocurile de noroc, investiţiile financiare, parteneriatele noi, angajările, lansarea de produse şi servicii noi etc. Nu începeţi proiecte noi, nu riscaţi, ci concentraţi-vă mai mult pe consolidarea a ceea ce aveţi deja. Planul sentimental este destul de afectat deoarece sunteţi foarte vulnerabili şi veţi avea tendinţa de a lua totul personal. Cei singuri sunt încurajaţi să fie mai prudenţi şi să nu se implice emoţional prea repede. Aşteptaţi până luna viitoare pentru a lua o decizie finală. Cei într-un cuplu s-ar putea să se confrunte cu mici conflicte, mai ales dacă există şi copii – poate să apară un conflict între generaţii care să dăuneze şi cuplului.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. La locul de muncă va fi o perioadă destul de dificilă, cu foarte mult stres. De aceea trebuie să vă organizaţi foarte bine şi să vă daţi priorităţile pentru a evita greşelile. De asemenea aveţi nevoie de foarte multă diplomaţie pentru a nu jigni persoana nepotrivită. Aveţi nevoie de aliaţi în această lună, nu de duşmani! Nu este luna potrivită pentru a lupta pentru supremaţie! Lucrul în echipă vă poate ajuta să mai delegati din responsabilităţi şi să colebaoraţi mai uşor cu colegii. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite riscurile financiare, deoarece vor observa o stagnare sau chiar o scădare a vânzărilor în această lună. De asemenea evitaţi pe cât posibil semnarea de contract, lansările de produse şi servicii, dar şi luarea de decizii cu privire la viitorul firmei. Un alt aspect mai puţin favorabil este că s-ar putea să fiţi atacaţi de anumiţi rivali care vor juca murdar în această lună. Nu vă descurajaţi deoarece energia anuală vă vă ajuta să depăşiţi momentele grele găsind soluţii chiar în ultima clipă. Planul sentimental este destul de afectat deoarece sunteţi foarte vulnerabili şi veţi avea tendinţa de a lua totul personal. Cei singuri sunt încurajaţi să fie mai prudenţi şi să nu se implice emoţional prea repede. Aşteptaţi până luna viitoare pentru a lua o decizie finală. Cei într-un cuplu s-ar putea să se confrunte cu mici conflicte, mai ales dacă există şi copii – poate să apară un conflict între generaţii care să dăuneze şi cuplului.

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

27.8.2022

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved